Kontakt


Söker du en professionell fotograf i Eskilstuna?

Oavsett om du behöver fånga spänningen i ett sportevenemang, minnena från ett bröllop eller den unika atmosfären på en fest, kan jag hjälpa dig! Jag heter Erik Vässmar och är en erfaren fotograf med passion för att skapa vackra och bestående bilder.

Jag har en bred erfarenhet av att fotografera olika typer av sport, evenemang och personporträtt. Strävan ligger alltid i att leverera bilder som är både kreativa och professionella. Tillsammans tar vi reda på vad dina behov av önskemål är, hur vi kan tillgodose de och hur samarbetet ska se ut för att skapa den fotosession som kommer göra dig nöjd!

Några av mina tjänster inkluderar:

  • Sportfotografering: Att fånga energin och spänningen i sportevenemang är den största passionen för mig. Jag har fotograferat allt från fotboll och padel till hästhoppning och innebandy samt allt annat där i mellan.
  • Evenemangsfotografering: Att fotografera evenemang är en upplevelse, oavsett om det gäller en konferens, mässa eller gala så har jag den erfarenheten.
  • Bröllopsfotografering: Din bröllopsdag är en av de viktigaste dagarna i ditt liv, och mitt mål är att du för alltid kunna njuta av din stora dag framöver genom vackra och stämningsfulla bilder.
  • Porträttfotografering: Behöver du porträtt på dig själv, din familj eller vänner kan vi alltid skräddarsy ihop det bästa alternativet för dig.

Jag är baserad i Eskilstuna, men reser över hela Sverige.

Kontakta mig idag för att diskutera dina behov och få en gratis offert!

Här är några sätt att kontakta mig:

Jag ser fram emot att höra från dig!